Inclusieve opleiding en samenleving

Een stoelmassage op het werk door de masseurs van The Chairmen at Work kan een geweldige toevoeging zijn om medewerkers te ontspannen en te revitaliseren. Omdat de masseurs van The Chairmen at Work blind of slechtziend zijn krijgen deze massages een extra dimensie voor medewerkers – zij raken geinspireerd door de persoonlijke verhalen van de masseurs om uit hun isolement te komen en weer volwaardig mee te draaien in de maatschappij en tegelijkertijd geeft het een goed gevoel bij te dragen aan een inclusieve samenleving.

Visie ROC Amsterdam Flevoland

En dit past heel goed bij de visie van ROC Amsterdam – Flevoland: Zij willen meer zijn dan alleen een ROC.  Ze zijn bruggenbouwers naar werk, vervolgstudie en samenleving. En hoe groot het ROC ook is met ruim 32.000 studenten, 4.000 medewerkers en 300 opleidingen, alles is kleinschalig georganiseerd. Want begeleiden naar een toekomst, is aandacht geven aan elke student. Als die groeit, dan bloeien wij op.

Regelmatig mogen de masseurs langskomen bij het ROC om bij te dragen aan de vitaliteit van de medewerkers.

Onze masseurs Angèle, Chris, Jeanet, Jennifer, Marcia, Tonny en Steven (onder toeziend oog van zijn blindengeleidehond Trooper) verzorgden afgelopen maandag en dinsdag weer heerlijk ontspannende stoelmassages voor de medewerkers van ROC van Amsterdam | Flevoland.

Feedback

Via de online survey ontvingen wij mooie feedback: ‘De masseur nam tijd, aandacht en ruimte om zijn massage af te stemmen op mijn behoefte.’ En: ‘Het was fijn en heel professioneel.’

Liesan en team: fijn dat wij ook dit jaar weer een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer mochten leveren!
Bedankt voor de fijne samenwerking en de begeleiding en verzorging van onze masseurs!

Wilt u ook een massage met impact boeken voor uw medewerkers? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.