De masseurs van The Chairmen at Work gaven stoelmassages in Weesp bij Mental Heroes want ‘Goede hulpverlening begint bij vitale hulpverleners.’

Over Mental Heroes

Mental Heroes biedt (behandelingsgerichte) ambulante begeleiding aan kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen vanaf 12 tot 23 jaar die vastlopen op verschillende leefgebieden. Mental Heroes werkt vanuit de veilige leefomgeving van het kind en het gezin. De hulpverleners zijn gespecialiseerd in het begeleiden van kinderen en jeugdigen die kampen met een Autisme Spectrum Stoornis, angststoornissen, dwangstoornissen en stemmingsstoornissen. Door het streven naar effectieve begeleiding en het inzetten van de unieke innerlijke kracht van zowel het kind als het gezin, halen de hulpverleners in iedereen de ‘Mental Hero’ naar boven.

Het team van Mental Heroes bestaat uit hbo- of wo-gediplomeerde medewerkers met relevante werkervaring. De hulpverleners zijn afgestudeerd aan o.a. de opleiding Psychologie, Orthopedagogiek, Social Work of Verpleegkunde. Maar naast hun achtergrond en ervaring zijn deze medewerkers vooral uniek door hun inlevingsvermogen, flexibiliteit en humor. Dit zetten ze in om jou de beste begeleiding te kunnen geven.

Bijzondere medewerkers in het zonnetje gezet!

Afgelopen week konden de hulpverleners van Mental Heroes daarom kiezen uit een tafel- of stoelmassage, verzorgd door onze ervaren masseur Steven.

Pascal, bedankt voor de fijne samenwerking en begeleiding van onze masseur.

Meer informatie over Mental Heroes vindt u op de website van Mental Heroes.

Stoelmassage Weesp bij Mental Heroes