The Chairmen at Work verzorgde met vier blinde masseurs en masseurs met een visuele beperking stoelmassages tijdens het Festival van Preventie – een initiatief van Hogeschool Inholland en Centre of Expertise Zorg & Welzijn – in het Meervaart theater in Amsterdam.
Onze trainer Chris verzorgde ook een masterclass over bewegen en preventie.
Elin Davies en team: bedankt voor de professionele organisatie, het fijne contact en de begeleiding van onze masseurs en trainer.

Over het Gala van Preventie 8 juni 2022

Het Gala van Preventie is hét preventie event van het jaar georganiseerd door het Centre of Expertise Preventie in Zorg en Welzijn van Hogeschool Inholland en New Scientist. Tijdens het avondvullende programma nemen we je mee wat voor rol preventie speelt gedurende ons hele leven. Wat kunnen zelf doen op het gebied van preventie? Hoe kunnen we samenwerken in onze rollen als burger, als student, onderzoeker, werknemer, werkgever? En welke rol kan preventie spelen in onze samenleving ook in de toekomst?

Een massage past in preventieve zorg. In je drukke werkzame leven en privéleven bouw je onbewust spanning en stijfheid op in je spieren – vooral nek en rugklachten zijn dan vaak het gevolg. Een stoelmassage van The Chairmen at Work kan deze klachten preventief tegengaan.