Op zondag 2 april 2023 verzorgen onze masseurs – namens onze klant en hoofdsponsor PwC én in samenwerking met de Johan Cruyff Foundation – sport- en ontspanningsmassages met maatschappelijke impact voor de deelnemers van de ‘Cruyff Legacy 14K sponsor run’.

Onze klant en hoofdsponsor PWC

De wereldwijde missie van de Johan Cruyff Foundation is ‘Creating space for children’. Deze is helemaal in lijn met PwC’s belofte om te bouwen aan vertrouwen in de maatschappij en belangrijke problemen op te lossen. Daarom heeft PwC al meer dan 20 jaar een partnership met de Cruyff Foundation. Dit jaar zijn is PWC ook nog eens één van de hoofdsponsoren van de Cruyff Legacy 14K.

De Cruyff Foundation werkt aan het oplossen van kansenongelijkheid door kwetsbare jongeren de kans te geven om te sporten, ruimte te geven om te bewegen, om samen te komen, om te leren, en om (zelf)vertrouwen op te bouwen. Bij PwC willen ze bijdragen aan die missie. Niet alleen met financiële ondersteuning, maar ook door het bieden van kennis en expertise van onze eigen mensen.

The Chairmen at Work op de Johan Cruyff Legacy 14K sponsor run

Wij zijn trots dat wij ook tijdens deze editie weer een mooie bijdrage mogen leveren aan dit prachtige evenement met als doel om geld in te zamelen voor kwetsbare kinderen, zodat zij zich via sport en beweging kunnen blijven ontwikkelen!