Met een stoelmassage op het werk door onze blinde en slechtziende masseurs zorg je voor een energieke break in de dag voor je werknemers. Het past in het vitaliteitsplan van de onderneming en draagt bij aan een inclusieve samenleving.

Vitaliteit op het werk

Een organisatie is zo gezond, creatief en vitaal als zijn medewerkers. Een gezonde werkomgeving is daarom belangrijk voor je bedrijf én voor het welzijn van de medewerkers. Een stoelmassage van The Chairmen at Work is niet alleen een ontspannende break in de dag van medewerkers maar inspireert mensen ook om – net als de blinde en slechtziende masseurs – te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. En die inspiratie zochten de medewerkers van The Oval Office in Amsterdam ook.

Masseur Chris bij The Oval Office Amsterdam

Onlangs gaf masseur Chris van de The Chairmen at Work een stoelmassage op het werk bij communicatiebureau The Oval Office in Amsterdam. The Oval Office is een creatief communicatiebureau dat real-life beleving centraal stelt in campagnes. Zij combineren live, digitaal, content, social, technologie, loyalty en media tot opmerkelijke interne en externe campagnes. Met een team van meer dan 65 experts werken zij vanuit kantoren in Amsterdam, Antwerpen en Brussel.

In hun eeuwige zoektocht naar inspiratie voor hun klanten kregen we de werknemers een aangename break met een stoelmassage door onze masseur Chris. Ze werden niet alleen energieker van deze ontspannen break maar ook geïnspireerd door onze filosofie! Niet voor niets is het motto van The Oval Office: “Geïnspireerd door innovatie en diversiteit”

Martijn, bedankt voor de prettige samenwerking en begeleiding van onze masseur.

 

 

Stoelmassage Op Het Werk Bij Communicatiebureau The Oval Office Amsterdam