Duurzaam en inclusief festival

Stoelmassage op festival door de blinde en slechtziende masseur Charlie van the Chairmen at Work bij NUOVO Buitengoed Festival in Bunnik Utrecht. Zo maak je je event nog duurzamer en meer inclusief!

Gisteren en vandaag verzorgt onze masseur Charlie – net als vorig jaar – heerlijk ontspannen stoelmassages op het NUOVO Buitengoed Festival in Bunnik, een initiatief van NUOVO Scholengroep. Om niet alleen geest, maar ook lichaam te ontspannen konden de festival bezoekers even rustig 15 minuten neerploffen voor een stoelmassage.

Charlie – slechtziende masseur bij de The Chairmen at Work

“Ik heb vele banen gehad, van timmerman tot vrachtwagenchauffeur maar tijdens mijn cursus stoelmassage was er een klik. Ik geniet van het contact met mensen en word er vrolijk van als ze na een massage weer ontspannen en met nieuwe energie aan het werk gaan. De massages voor de deelnemers aan Nuovo werden heerlijk in de buitenlucht gegeven wat nog een extra dimensie geeft”

Over het Nuovo zomerfestival

Op 17 en 18 augustus werd camping Buitengoed de Boomgaard omgetoverd tot een heus festivalterrein. Twee dagen lang werden er activiteiten georganiseerd voor ieder die zin had om samen met collega’s van de eigen en andere scholen het nieuwe jaar goed te starten.

Melanie, bedankt voor de fijne samenwerking, de begeleiding en goede verzorging van onze masseur!