Stoelmassages op locatie bij The Walt Disney Company in Nederland en België door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen. Ook Joost Rigter (oprichter van The Chairmen) verzorgde een key note: een uniek, maar heel herkenbaar verhaal over verandering.

Met het aanbieden van onze stoelmassages op locatie mét maatschappelijke impact en de key note op World Sight Day (13 oktober 2022) wil Walt Disney de bewustwording op het gebied van diversiteit, gelijkheid en inclusiviteit vergroten bij alle medewerkers in de Benelux.

Pauline, Skye, Mandy en Amaury: bedankt voor deze mooie opdracht, de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseurs.

Over Walt Disney

Walt Disney werd in 1901 geboren in Chicago, Amerika. Hij tekende in zijn jeugd al graag. In 1923 richtte hij samen met zijn broer het bedrijf The Walt Disney Company op in Los Angeles, Amerika. In 1925 bedacht Disney het personage Boris Boef en in 1928 Mickey Mouse. Mickey werd wereldberoemd doordat er een tekenfilm met hem gemaakt werd in kleur en met geluid: Steamboat Willie. In 1937 maakte Disney de eerste langere tekenfilm: Sneeuwwitje en de zeven dwergen. Walt Disney wordt gezien als de bekendste tekenfilmmaker ter wereld. Hij overleed in 1966, maar er worden nog steeds een heleboel Disney-films gemaakt.

Disney-personages

Bekende Disney-personages zijn bijvoorbeeld prinsessen zoals Sneeuwwitje, Assepoester, Doornroosje, Belle, Ariël, Pocahontas en Jasmine. En dieren zoals Bambi, Dombo en Nemo. Ook veel stripfiguren zijn door Disney bedacht, zoals Donald Duck, Pluto, Goofy en Knabbel en Babbel. En natuurlijk Katrien Duck en Minnie Mouse, de vriendinnetjes van Donald en Mickey.