Stoelmassage in Utrecht bij UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis op 22 september tijdens de Nationale Vitaliteitsweek 2022

Gisteren verzorgden wij in het kader van de Nationale Vitaliteitsweek met vijf masseurs heerlijk ontspannen stoelmassages voor de (zorg)medewerkers in het UMC Utrecht en Wilhelmina Kinderziekenhuis (Het WKZ). Niet alleen is de werkdruk in de ziekenhuizen heel hoog, ook de mentale druk is hoog, zeker ook voor medewerkers van het Wilhelmina Kinderziekenhuis. Des te fijner dat deze geweldige mensen die dagelijks voor  iedereen klaar staan zelf even konden ontspannen van een stoelmassage.

Wij ontvingen veel positieve en dankbare reacties. Een medewerker liet ons weten:

Stoelmassage In Utrecht Bij UMC En Wilhelminakinderziekenhuis

De benadering was uiterst vriendelijk, betrokken en professioneel. De behandeling liet direct een gewenst resultaat voelen, dus wat mij betreft voor herhaling vatbaar!

Roos, UMC Utrecht

Roos en team: weer bedankt voor de bijzonder prettige samenwerking, de professionele organisatie en begeleiding van onze masseurs.

Bent u ook op zoek naar een inspirerende stoelmassage in Utrecht met impact? Neem contact op met The Chairmen at Work en boek voor uw medewerkers een ontspannen stoelmassage!