Stoelmassages bij Fontys tijdens Vitaliteitsweek

Een ontspannen stoelmassage voor de medewerkers van de lerarenopleiding van Fontys Hogeschool in Tilburg tijdens de Vitaliteitsweek.

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek verzorgden onze masseurs AnnaKarina en Nikita afgelopen maandag, dinsdag en woensdag heerlijk ontspannen stoelmassages op de lerarenopleiding van Fontys hogeschool in Tilburg.

Karin, bedankt voor de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseurs.

Over Fontys Hogeschool Tilburg

Fontys is een van de grootste hoger onderwijsinstellingen van Nederland met een onderwijsaanbod in bijna alle sectoren. Er zijn 28 instituten en die verzorgen zo’n 85 bacheloropleidingen in de varianten voltijd, deeltijd, duaal en in-service. Daarnaast bieden we 40 mastervarianten en 8 Associate degrees aan. Ook hebben we een gevarieerd aanbod aan cursussen en trainingen die vooral in Zuid-Nederland gegeven worden. Naast onderwijs legt Fontys zich met 38 lectoraten toe op onderzoek, kennisinnovatie en contractactiviteiten.
Bij Fontys studeren ruim 44.000 studenten en werken zo’n 4.400 medewerkers.

Over de Vitaliteitsweek

Elk jaar, de laatste week van September (19-25 september 2022)  in heel Nederland, een week lang aandacht voor vitaliteit en werkgeluk.

Vijf dagen aandacht en activiteiten gericht op het vergroten van vitaliteit en meer verbinding in het Nederlands bedrijfsleven!

Doel
Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Het thema van 2022 is Vitamine Aandacht. Na 2 jaar op afstand en online werken, is aandacht in onze ogen essentieel om vitaal en verbonden te blijven. En daar kunnen we allemaal wel iets extra van gebruiken. Voor jezelf, in je werk, in je team en organisatie.

Een logische keuze

De werkdruk in het onderwijs is door gebrek aan personeel en ziekteverzuim enorm hoog. Daarom is de keuze van Fontys Hogeschool Tilburg om de leraren een ontspannen stoelmassage te geven ook een logische – zeker in deze Vitaliteitsweek.


” Vandaag mijn werkdag gestart met mindfulness/yoga en later een heerlijke stoelmassage van The Chairmen at Work, die op deze manier ook een steentje bijdraagt aan de inclusieve samenleving. Voor herhaling vatbaar”

Apun, Fontys Hogeschool Tilburg