Stoelmassage bij Openbaar Ministerie Noord-Nederland

Een stoelmassage op locatie voor de medewerkers van het Openbaar Ministerie Noord-Nederland door stoelmasseur Barry Harms.

Gisteren en vandaag verzorgde Barry dertig heerlijk ontspannen stoelmassages bij het Openbaar Ministerie Noord-Nederland. Fijn om te merken dat de stoelmassages erg werden gewaardeerd!

Janke Nynke, bedankt voor de prettige samenwerking, het vertrouwen en de fantastische begeleiding!
Mark, bedankt voor de logistieke ondersteuning.

Foto: Linda (afdeling communicatie Openbaar Ministerie).

Over het Openbaar Ministerie Noord Nederland

Het Openbaar Ministerie richt zich op de verdachte en staat voor het slachtoffer. Het OM zorgt ervoor dat strafbare feiten worden opgespoord en vervolgd. Daarvoor wordt samengewerkt met politie en andere opsporingsdiensten. De officier van justitie leidt het opsporingsonderzoek. Het OM heeft ook de taak om te zorgen dat het vonnis van de rechter wordt uitgevoerd; boetes moeten worden betaald, gevangenisstraffen uitgezeten en taakstraffen goed uitgevoerd. Samen met de rechters is het OM onderdeel van de rechterlijke macht. Het OM is dus geen ministerie in de gebruikelijke zin van het woord.

Het is niet onbekend dat de werkdruk bij het OM enorm hoog is, daarom ook deze ontspannen stoelmassages voor de medewerkers. Na een kwartiertje helemaal opgeladen en geïnspireerd terug aan het werk.