Theater Carré ging wederom de samenwerking aan met Komt het Zien! en maakte de voorstelling Oscar toegankelijk voor blinde en slechtziende mensen. Op zaterdag 24 september om 15:00 uur werd deze speciale versie van Oscar gespeeld. Tijdens de voorstelling vertaalde blindentolk Dave de danstaal van Oscar, die het publiek via een koptelefoon kon beluisteren.

Op uitnodiging van Koninklijk Theater Carré en het gelijknamige Fonds mochten onze masseurs Monique en Soraya met elk een introducee de voorstelling ‘Oscar – scapino ballet & blaudzun’ met blindentolk van Komt het Zien! bijwonen.

Koninklijk Theater Carré Fonds: bedankt voor de uitnodiging!

Wij zitten nog na te genieten van de voorstelling, die voorzien was van audiodescriptie. Wat een spektakel! Het samenspel tussen Scapino ballet, Codarts Circus Arts en de band Blaudzun was fenomenaal. Nu nog fijn de podcast en de muziek van Blaudzun aan het beluisteren. Dankzij de audiodescriptie heb ik heel veel detaills meegekregen, die ik anders zeker gemist had!

Monique, The Chairmen at Work
Voorstelling Oscar Met Komt Het Zien In Theater Carré

Over de Stichting Komt het Zien

Audiodescriptie door blindentolken, live voor theater, evenementen, festivals en uitjes.

Met een visuele beperking naar het theater, festival of evenement? Dat kan! Komt het Zien! maakt theaterbeleving live mogelijk voor mensen die blind of slechtziend zijn.

Dankzij de live audiodescriptie en speciale meet & feel inleiding kun je alles volgen. Via een koptelefoon hoor je de audiobeschrijving van onze blindentolken en mis je niets. Zo is theater leuk voor iedereen, óók als je minder of niets ziet.

Kun of wil je niet naar het theater? Dan geniet je online van theater met audiodescriptie bij Komt het Zien! THUIS.

Voorstelling Oscar In Carré Met Blindentolken Van Komt Het Zien

Over de voorstelling Oscar

De voorstellingen in Koninklijk Theater Carré ter ere van het 135-jarig jubileum van het Scapino Ballet Rotterdam, ontving lovende reacties. De achttien voorstellingen van Oscar waren nagenoeg allemaal uitverkocht en het voltallig dansers ensemble van Scapino Ballet Rotterdam, de acht circusartiesten van Codarts Circus Arts en Blaudzun ontvingen avond aan avond een staande ovatie van het publiek dat de voorstelling waardeerde met gemiddeld een 9,1.