Ademhalingsworkshop – Wat kan ik verwachten?

Een ademhalingsworkshop om je ademhalingstechniek en ademhalingsfrequentie te verbeteren. Je leert bewust en regelmatig adem te halen en verminderd stress.

Ademhalingsworkshop – Wat kan ik verwachten?2022-06-28T12:20:11+02:00

Wat is de maximale groepsgrootte?

De maximale groepsgrootte voor een workshop is 25 deelnemers.  Zo kan de trainer zich volledig focussen op het onderwerp én voldoende aandacht besteden aan (de vragen van) de deelnemers.

Wat is de maximale groepsgrootte?2021-03-30T11:28:25+02:00

Via welke kanalen kan ik een online workshop volgen?

Onze online workshops worden - in overleg met de opdrachtgever - standaard aangeboden via de programma's Zoom of Microsoft Teams. Uiteraard kunnen wij, indien gewenst, de workshops ook via alternatieve kanalen verzorgen. Wij denken graag mee!

Via welke kanalen kan ik een online workshop volgen?2021-03-30T11:26:10+02:00

Wat kan ik tijdens een (online) workshop Positieve gezondheid verwachten?

Onze (online) workshop Positieve gezondheid duurt ongeveer één uur en wordt begeleid door onze ervaren trainer Ingrid Smith. Bij een online workshop is naast onze trainer altijd een ziende host aanwezig om de sessie organisatorisch in goede banen te leiden. Zo kan de trainer zich volledig focussen op het onderwerp én de deelnemers. De maximale groepsgrootte per sessie is 25 deelnemers. Deze interactieve workshop kent de volgende opbouw: korte uitleg wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij doen om bedrijven en medewerkers te inspireren om mee te doen aan een inclusievere maatschappij korte introductie van onze trainer uitleg concept Positieve gezondheid met gebruikmaking van video en animaties uitgebreide uitleg pijlers die ten grondslag liggen aan de methode om Positieve gezondheid te meten én te verbeteren gezamenlijk invullen van het 'spinnenweb' mogelijkheid tot het stellen van vragen inspiratieverhaal Ingrid Smith in het kader van Positieve gezondheid korte afronding en feedback

Wat kan ik tijdens een (online) workshop Positieve gezondheid verwachten?2021-03-30T11:10:39+02:00

Wat kan ik tijdens een (online) workshop Voedingspsychologie verwachten?

Onze (online) workshop Voedingspsychologie duurt ongeveer één uur en wordt begeleid door onze ervaren trainer Ingrid Smith. Bij een online workshop is naast onze trainer altijd een ziende host aanwezig om de sessie organisatorisch in goede banen te leiden. Zo kan de trainer zich volledig focussen op het onderwerp én de deelnemers. De maximale groepsgrootte per sessie is 25 deelnemers. Deze interactieve workshop kent de volgende opbouw: korte uitleg wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij doen om bedrijven en medewerkers te inspireren om mee te doen aan een inclusievere maatschappij korte introductie van onze trainer teaser: guilty pleasure uitleg concept Voedingspsychologie aan de hand van wetenschappelijke inzichten proefoefening en reflexie korte afronding en feedback

Wat kan ik tijdens een (online) workshop Voedingspsychologie verwachten?2021-04-08T09:39:37+02:00

Wat kan ik tijdens een (online) workshop Office Gym verwachten?

Onze (online) workshop Office Gym duurt ongeveer een half uur en wordt begeleid door onze ervaren en enthousiaste trainer Chris Bergman. Bij een online workshop is naast onze trainer altijd een ziende host aanwezig om de sessie organisatorisch in goede banen te leiden. Zo kan de trainer zich volledig focussen op het onderwerp én de deelnemers. De maximale groepsgrootte per sessie is 25 deelnemers. Deze energieke workshop kent de volgende opbouw: korte uitleg wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij doen om bedrijven en medewerkers te inspireren om mee te doen aan een inclusievere maatschappij korte introductie van onze trainer uitleg wat Office Gym inhoudt diverse laagdrempelige en effectieve oefeningen waar je energie van krijgt! korte afronding en feedback

Wat kan ik tijdens een (online) workshop Office Gym verwachten?2021-03-30T11:04:40+02:00

Wat kan ik tijdens een (online) introductieworkshop Mindfulness verwachten?

Onze (online) introductieworkshop Mindfulness op je werkplek duurt ongeveer één uur en wordt begeleid door onze ervaren en gediplomeerde trainer Ingrid Smith. Bij een online workshop is naast onze trainer altijd een ziende host aanwezig om de sessie organisatorisch in goede banen te leiden. Zo kan de trainer zich volledig focussen op het onderwerp én de deelnemers. De maximale groepsgrootte per sessie is 25 deelnemers. Deze introductieworkshop kent de volgende opbouw: korte uitleg wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij doen om bedrijven en medewerkers te inspireren om mee te doen aan een inclusievere maatschappij korte introductie van onze trainer uitleg wat mindfulness inhoudt eerste meditatie/aandacht oefening mogelijkheid tot het delen van ervaringen en het stellen van vragen tweede meditatie/aandacht oefening mogelijkheid tot het delen van ervaringen en het stellen van vragen korte afronding en feedback Wij bieden ook een volledig mindfulnessprogramma aan.

Wat kan ik tijdens een (online) introductieworkshop Mindfulness verwachten?2021-03-30T11:00:34+02:00

Kan ik een abonnement nemen?

The Chairmen at Work werkt zowel op structurele basis als op evenementbasis. Neem voor meer informatie en onze tarieven contact met ons op.

Kan ik een abonnement nemen?2021-04-08T16:39:53+02:00

Wat wordt door The Chairmen at Work verzorgd en wat moeten we zelf regelen?

The Chairmen at Work neemt je graag werk uit handen. Medewerkers kunnen eenvoudig zelf een afspraak voor de massage inplannen via ons online reserveringssysteem. De massagestoel en eventuele andere benodigdheden worden verzorgd en afgeleverd door The Chairmen at Work. Medewerkers ontvangen een reminder per email voor de massage op de dag zelf.

Wat wordt door The Chairmen at Work verzorgd en wat moeten we zelf regelen?2021-04-08T16:44:23+02:00

Is er voor mij als werkgever een belastingvoordeel?

De Belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers. De Belastingdienst erkent bedrijfsmassages als een manier om ziekteverzuim tegen te gaan. Om deze reden vallen de kosten die bedrijven maken voor het aanbieden van bedrijfsmassages onder de vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffing). Voor de vrijstelling van de kosten van bedrijfsmassages gelden de volgende voorwaarden: Bedrijfsmassage is opgenomen in het arboplan van de onderneming De massage wordt op de werkplek tijdens kantooruren uitgevoerd* De werknemer betaalt geen eigen bijdrage * De Beroepsvereniging van Stoelmasseurs heeft de Belastingdienst verzocht deze voorwaarde te herzien. De inspecteur van de Belastingdienst heeft op 4 maart 2021 besloten dit verzoek te honoreren. Stoelmassage valt nu ook onder de vrije verstrekking als deze wordt uitgevoerd op een tijdstip dat de medewerker en de masseur samen overeenkomen (los van het begrip ‘werktijd’). Meer informatie hierover vind je hier. Als er niet voldaan kan worden aan de voorwaarden, kunnen stoelmassages ook vanuit de Werkkostenregeling (WKR) vergoed worden.

Is er voor mij als werkgever een belastingvoordeel?2021-04-08T17:19:57+02:00

Waar moet ik praktisch rekening mee houden voor de masseur tav zijn of haar beperkingen?

De masseurs bij The Chairmen at Work zijn blind of slechtziend. Het is prettig als iemand hen kan wijzen waar bijvoorbeeld de toiletten of de lunchruimte zich bevinden. Enkele masseurs zijn afhankelijk van een blindengeleidehond. Hier hoeven geen speciale voorbereidingen voor te worden getroffen, enkel de mogelijkheid om de hond gedurende de dag één keer te kunnen uitlaten. Het zijn zeer rustige en stille honden.

Waar moet ik praktisch rekening mee houden voor de masseur tav zijn of haar beperkingen?2019-12-09T11:51:56+01:00

Is het nodig een speciale ruimte voor de massages in te richten?

Een stoelmassage is een laagdrempelige manier van masseren waarbij de kleding gewoon aan kan blijven. Daardoor kunnen massages overal op de werkvloer of andere locatie plaatsvinden. Het is prettig als er een aparte ruimte voor de stoelmassages kan worden gereserveerd, zodat de massages in een rustige en ontspannende ruimte kunnen worden gegeven. Het is hierbij belangrijk dat de masseur om de stoel heen kan lopen (dit vereist minimaal een ruimte van 3 bij 3 meter).

Is het nodig een speciale ruimte voor de massages in te richten?2021-04-08T17:27:34+02:00

Werkt The Chairmen at Work door heel Nederland?

The Chairmen at Work is actief in heel Nederland. Onze masseurs wonen verspreid over het land. We proberen masseurs zoveel mogelijk bij klanten binnen hun eigen regio in te zetten. Lukt dat een keer niet, dan zorgen we dat onze masseurs met het openbaar vervoer of een taxi op de plek van bestemming komen.

Werkt The Chairmen at Work door heel Nederland?2019-12-09T11:08:25+01:00

Hoe maak ik een afspraak?

Biedt jouw werkgever stoelmassages aan via The Chairmen at Work? Dan kun je je inschrijven via de link die je van je werkgever hebt ontvangen. Deze link leidt naar onze online kalender waarin je je massage eenvoudig kunt inplannen binnen de tijden waarop je werkgever de massages aanbiedt. Nadat je een afspraak hebt gemaakt ontvang je een bevestiging. Een uur voordat je massage start, krijg je van ons nog een reminder. Ben je werkgever? Neem dan direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Hoe maak ik een afspraak?2020-12-10T15:16:37+01:00

Waar vindt de massage plaats?

In overleg zoeken we een prettige, veelal afgeschermde plek op de werkvloer uit om de stoelmassages te geven. Wanneer de massage plaatsvindt (dag en tijdstip), kunnen jij en je collega’s zelf aangeven via het online boekingssysteem. Na afloop ga je ontspannen en met nieuwe energie weer aan het werk.

Waar vindt de massage plaats?2019-12-09T11:07:58+01:00

Wat gebeurt er tijdens een stoelmassage?

Voorafgaand aan de stoel- of sportmassage vindt er een korte intake plaats. Tijdens deze intake kun je eventuele klachten of blessures met de masseur bespreken. Daarna vraagt de masseur je plaats te nemen op de massagestoel en begint de massage. De focus ligt tijdens de massage op rug, nek, armen en schouders. Mocht je bepaalde klachten hebben, dan kan de masseur daar extra aandacht aan besteden.

Wat gebeurt er tijdens een stoelmassage?2019-12-09T11:08:09+01:00
Ga naar de bovenkant