Alliance Healthcare - Work & Health Moments

Festival van Preventie

Tijdens het Inholland Festival van Preventie op 8 juni 2022 kunnen de congresgangers genieten van een ontspannende stoelmassage door de visueel beperkte en blinde masseurs van The Chairmen at Work.

Wachtverzachter
terwijl je wacht op onze heerlijk ontspannen stoelmassage

Wij dragen bij aan een gezonde en inclusieve samenleving. Eentje waarin zorgen voor jezelf én de ander hét middel is om samen verder te komen. We richten ons op het voorkomen en beperken van situaties om ziek te worden, én op het bevorderen van gezonde, sociale deelname aan de maatschappij.
We werken samen met iedereen die een bijdrage wil leveren aan maatschappelijke vraagstukken op het gebied van zorg en welzijn.

We weten allemaal dat voorkomen beter is dan genezen. En we stoppen miljarden in het aanpakken van gezondheids- en welzijnsproblemen. Toch zijn er nog nooit zoveel eenzame ouderen geweest, zijn obesitascijfers onder (jonge) kinderen schrikbarend hoog, wordt er sinds corona nog minder bewogen en dreigen bepaalde groepen systematisch buiten de boot te vallen. Maar… wat als we er samen voor kunnen zorgen dat we kunnen voorkómen dat er problemen ontstaan? En wat doen we binnen Inholland allemaal al op het gebied van preventie?

Bleef het op festival van preventie!

The Chairmen at Work – a touch of inspiration!

The Chairmen at Work is een sociale onderneming, opgericht in 2012 door Joost Rigter, en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van vitaliteit. Wij zetten ons in voor een fit en vitaal werkend Nederland! Wat ons uniek en bijzonder maakt is dat alle masseurs, coaches – en alle medewerkers in de back office – blind of slechtziend zijn. Onze masseurs en coaches leveren een belangrijke bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer met als resultaat: energieke medewerkers, minder ziekteverzuim en veel positieve aandacht voor de medewerkers in de bedrijven waarvoor zij werken.

Bekijk hier ons verhaal, waarin wij in het kort vertellen wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij doen om bedrijven te inspireren om mee te doen aan de inclusieve samenleving van morgen!

Nederlands gesproken versie (met optionele Nederlandstalige ondertiteling):

Nederlands gesproken versie (met Engelstalige ondertiteling):

Positieve effecten stoelmassage

­ Doorbreekt de spierspanning (ontspannend)

Activeert de bloedcirculatie en lymfeklieren

Verbetert de opname van voedingsstoffen en zuurstof

Versnelt de afvoer van afvalstoffen uit het lichaam

Draagt bij aan soepelere spieren en gewrichten

Zorgt voor een ontspannen lichaam en geest

Verhoogt het bewustzijn van je eigen lichaam

Stimuleert een open houding, wat een positieve en geïnspireerde werksfeer kan versterken

Nog heel even en dan kan ook jij deze voordelen van een stoelmassage ervaren! Nog niet aan de beurt? Scroll dan snel naar beneden!

Masterclass Beter Bewegen

Beter Bewegen is een makkelijke en laagdrempelige manier om iedere dag voldoende beweging te krijgen.
Onze professionele coach – Chris Bergman – leert je hoe je tijdens je studie of werk in beweging kunt blijven en er worden praktische oefeningen gegeven die je zelf kunt uitvoeren. Alle oefeningen zijn makkelijk te integreren in de dagelijkse werkzaamheden!

Je kunt de workshop bijwonen van 15:00 tot 15:30 uur op locatie 11.

Teaser Masterclass Beter Bewegen

In deze teaser legt onze trainer  – op een enthousiaste en laagdrempelige manier – de volgende drie oefeningen uit:

  • appels plukken
  • knie heffen
  • namasté

Hij doet de oefeningen stap-voor-stap voor, zodat je ze zelf goed kunt uitvoeren!

En nu is het tijd om te genieten van onze heerlijk ontspannen stoelmassage mét maatschappelijke impact!