Graag stellen wij onze nieuwe masseur Jennifer aan je voor! Jennifer Bakboord is onze nieuwe masseur bij The Chairmen at Work.

Jennifer: ‘Ik woon in Rotterdam. Ik ben een bezige bij. Ik heb veel verschillende interesses. Zo ben ik betrokken als coördinator en organisator bij de Oogvereniging .

In het verleden heb ik een massage opleidimg gevolgd bij Koninklijke Visio. Toch heeft het nog even geduurd voordat ik de stap durfde te zetten om als zelfstandig (bedrijfs)masseur aan het werk te gaan.
Bij The Chairmen at Work voelde ik mij meteen thuis. Ze zorgen voor mooie massage opdrachten. Ook ontzorgen en ondersteunen ze mij zoveel mogelijk in mijn werk. Dat heeft mij over de streep getrokken om een bijscholing te volgen en via hen aan de slag te gaan.’

Welkom Jennifer, namens het hele team!