Ontdek de opwindende wereld van elektrisch racen met onze gewaardeerde partner, ABB! Als wereldleider in elektrificatie, robotica, beweging, automatisering en digitale technologieën, zet ABB zich in voor duurzame ontwikkeling in transport, elektrificatie, steden en fabrieken.

Met het ‘ABB FIA Formula E World Championship’ willen ze de kracht van elektrisch racen laten zien – spannend én duurzaam. Samen veranderen we de manier waarop we leven, werken, bewegen en produceren, zonder onze planeet te belasten.

Maar dat is nog niet alles! Onze masseur Charlie, die maandelijks ontspannende stoelmassages verzorgt bij ABB in Ede, kreeg de kans van zijn leven om plaats te nemen in een heuse Formule E-racewagen! Charlie, voorheen vrachtwagenchauffeur, deelde zijn enthousiasme: “Het was fantastisch om in deze indrukwekkende bolide te zitten. Dromen komen uit, ook als je blind bent!”

Barry Harms, General Manager bij The Chairmen at Work, benadrukt dat de doelen van ABB perfect aansluiten bij hun unieke concept. Ze bieden getalenteerde masseurs met een visuele beperking een duurzame kans in het bedrijfsleven. “Onze masseurs en coaches bieden een frisse kijk op mogelijkheden, niet op beperkingen. We zijn trots op onze samenwerking met ABB en zijn enthousiast dat ze onze masseur plaats laten nemen in een Formule-E racewagen.”

Doe met ons mee en juich voor ABB terwijl ze de wereld van duurzaam racen verkennen!

Lees meer over het ABB Formula E Championship