Een stoelmassage in Amsterdam met impact voor het jarige Faire Oosten door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work.

Het Faire Oosten – het warenhuis met de grootste collectie fair fashion in Amsterdam en omstreken – vierde in het weekend van 1 en 2 oktober 2022 haar 8-jarig jubileum! En dat moest gevierd worden! En een feest was het!

Tijdens dit weekend werd het winkelende publiek verrast met leuke extra’s zoals drankjes, hapjes, proeverijen van een aantal van onze merken, workshops, massages, surprise giveaways en nog veel meer!

De stoelmassages van 15 minuten werden door ons ingevuld – stoelmassages in Amsterdam mét maatschappelijke impact bij het Faire Oosten met impact!

Er was ook een proeverij van het heerlijke Potverdorie! van Charlotte Heine (chutney en jams met een heerlijke smaak, van Hollandse bodem en voor een eerlijke prijs), CÎME Skincare verzorgde testsessies en Kings Of Indigo een workshop blokdruk stempelkunst.

Er was feestelijke popcorn van duurzame boxermerk A-dam en schoone gedichten van de Schone Schrijvers van Spoken Agency.

Bedankt Magali Heuberger en Anice!
Foto’s: Rosa van Ederen

Over het Faire Oosten

Duurzaamheid, creativiteit & vakmanschap

Het Faire Oosten biedt makers en duurzame ondernemers een fysiek platform in Amsterdam. De pijlers van Het Faire Oosten zijn duurzaamheid, vakmanschap & creativiteit. Het doel is om elkaar te inspireren, op te leiden en te versterken en bijgevolg te groeien als een gemeenschap van impactmakers van het volgende tijdperk. Naast de fysieke winkel in Amsterdam Oost kun je ook shoppen op onze webshop!

Het Faire Oosten is van mening dat voor alles een duurzaam alternatief te vinden is.

Meer informatie

Het Faire Oosten
Winkelcentrum Oostpoort
Adres: Waldenlaan 208
1093 NH Amsterdam
T.+31 6 4285 7131
E. info@hetfaireoosten.nl
W. https://www.hetfaireoosten.nl