Stoelmassage op locatie in Laren op de dag van de leerkracht (5 oktober 2022) voor de leraren van de Gooische School in Laren door Jeanet Schmitz – Masseuse bij The Chairmen at Work – een platform voor blinde en slechtziende masseurs.
Vandaag werden de leerkrachten van De Gooische School in Laren verrast met onze heerlijk ontspannen stoelmassages mét maatschappelijke impact!
Wat was het geslaagd vandaag! De collega’s genoten van de stoelmassages van Jeanet. Echt super! De rest van het team verheugt zich nu al op vrijdag.
Annette Blonk, Directeur Gooische School
Onze masseur Charlie neemt op vrijdag de stoelmassages in Laren voor zijn rekening.
Monique en Annette: bedankt voor deze mooie opdracht, de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseurs.

Over de Dag van de Leerkracht

De Dag van de Leraar, ook Dag van de Leerkracht(en) genoemd, is een speciale dag om waardering voor onderwijzers te tonen. De dag wordt gevierd in ruim 90 landen wereldwijd. De datum is sinds 1962 verschillende keren veranderd, waardoor de dag in verschillende landen op verschillende datums gevierd wordt. In onder andere België, Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk valt de dag op 5 oktober.

Op deze dag wordt de waardering van leerkrachten benadrukt en is er aandacht voor het onderwijs als belangrijke factor in de maatschappij. Er vinden verschillende evenementen plaats om de dag te markeren, van lezingen en spreekbeurten tot theater.

Het is voor veel scholen ook het moment om het onderwijzend personeel een bedankje te geven en hun leraren en leraressen in het zonnetje te zetten. Van scheurkalender en boekenbon tot een dagje uit worden er geschenken gegeven aan leraren en leraressen. Bij de Gooische School kregen de leerkrachten op 5 oktober een inspirerende stoelmassage met impact!

Over de Gooische School

De Gooische School is een vereniging waar het bestuur gevormd wordt uit de leden (ouders) van kinderen die op deze basisschool zitten.

Stoelmassage Laren Voor Leraren Van De Gooische School

Op de basisschool leg je als kind letterlijk een basis voor de rest van je leven. Dat doe je het best in een omgeving waar je je prettig voelt. Door de kleinschaligheid van de Gooische School – ongeveer 200 leerlingen verdeeld over 8 groepen – kent iedereen elkaar bij naam. De intimiteit van de Gooische School, het deskundige en enthousiaste team, een gedegen toekomstgericht onderwijsprogramma, het sfeervolle schoolgebouw met het prachtige plein….. zorgen voor een prachtige leeromgeving.