Stoelmassages op congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning

Ook stoelmassages op een congres behoort tot de mogelijkheden van The Chairmen at Work. Maak uw congres ook inclusief met een stoelmassage door onze blinde en slechtziende masseurs.

Op 12 december 2022 verzorgden wij met drie masseurs stoelmassages mét maatschappelijke impact tijdens het congres Toekomstagenda Gehandicaptenzorg en -ondersteuning in het Postillion Hotel Utrecht Bunnik.

Over het congres

De gehandicaptenzorg is volop in beweging. Tijdens het congres staan de actielijnen uit de ‘Toekomstagenda zorg en ondersteuning voor mensen met een beperking’ centraal. Waar zetten we op in? Hoe zorgen we ervoor dat we dit samen doen? En hoe kunnen we van elkaar leren? Hierover gaan we onder meer in gesprek met minister Conny Helder.

Enkele onderwerpen die tijdens het congres aan de orde kwamen:

  • De wereld door de ogen van mensen met een beperking
  • Van vooroordelen naar meedoen in de maatschappij
  • Gezonde leefstijl vanuit onderzoek, onderwijs en in de praktijk: ervaren en doen!
  • Meedoen middenin de samenleving
  • Omgaan met onzekerheid in het alledaagse leven met mensen met een ernstige verstandelijke en meervoudige beperking
  • Buurtcirkel – Voor elkaar – Buurtcirkel is een eenvoudige, maar krachtige interventie, die mensen met een kwetsbaarheid met elkaar en met de wijk in verbinding brengt. Inclusie dus.

Tijdens de pauzes konden de congres bezoekers genieten van een stoelmassage. De deelnemers genoten zichtbaar van onze heerlijk ontspannen stoelmassages en waren erg geïnteresseerd in ons concept, dat mooi aansluit bij het thema van dit event.
Het congres werd georganiseerd door Vilans in samenwerking met het Ministerie van vws. Meer weten over de inhoud van dit congres?
Check dan deze website https://congresgehandicaptenzorg.yellenge.nl/

Annemiek en Anouk en team: bedankt voor deze mooie opdracht en de fijne samenwerking!