De stoelmasssages op het werk bij Bol.com passen in het vitaliteitsprogramma van bol.com: Energy @ Bol.com omdat Bol.com het belangrijk vindt dat medewerkers even kunnen opladen tijdens het werk.

Vanaf 31 oktober tot en met 16 december 2022 verzorgden wij elke werkdag heerlijk ontspannen stoelmassages op het werk mét maatschappelijke impact bij bol.com. De stoelmassages zijn onderdeel van een breder programma – Energy @ Bol.com – om de medewerkers tijdens deze drukke periode een fysieke en mentale boast te geven!

Tot de laatste dag waren alle stoelmassages volgeboekt.

Door de samenwerking met The Chairmen at Work levert Bol.com een actieve bijdrage aan de inclusieve samenleving van morgen!
Iris, Simone, Peter en team: bedankt voor de fijne samenwerking en begeleiding van onze masseurs!

Opladen bij Bol.com

Als werknemer kun je jezelf bij Bol.com altijd even “opladen”. Zoals Bol.com het zelf omschrijft:

Even opladen…

Natuurlijk doen we er alles aan zodat jij optimaal kan werken. Daarom krijg je ook de ruimte om je op te laden. Bij bol.com kun je dat op diverse manieren doen, zoals in de massagestoelen. Wil je liever een frisse neus halen om nieuwe energie te krijgen? Neem dan een van de wandelpaden door onze tuin. Hier vind je ook een klein voetbalveld, schommel en tafeltennistafel. Werk je jezelf liever helemaal in het zweet? Schrijf je dan in tijdens de diverse sportlessen. Of voeg je bij verschillende clubs die georganiseerd worden door bol.com’ers!

Daarnaast is ontspanning voor sommige ook een gezellige borrel. Die blijft natuurlijk niet achter! Want ontspannen na een drukke werkweek kan op de wekelijkse woensdag- en vrijdagmiddagborrel in onze eigen bol.com bar. Vergeet ook ons jaarlijkse zomer- en kerstfeest niet. En ook is er ruimte voor teams om uitjes te organiseren. Samen muziek te maken, bowlen of hackathonnnen met 300 collega’s. Alles kan! Zelfs een jaarlijkse bol.com skitrip!

Feedback van de medewerkers van BOL.COM

‘Net een stoelmassage gekregen op werk. De masseur was zeer professioneel en aardig. De massage zelf was ook erg ontspannen en compleet.
Van rug, nek, hoofd, armen tot aan de vingertoppen. Heel vakkundig allemaal. En dat alles binnen 20 minuten. Ik kan het alleen maar aanraden!’

 

Medewerker BOL.COM