Een stoelmassage in Hilversum op een bijzondere locatie – bij de afdeling financiële administratie van de NTR op het Mediapark.

Medewerkers van de afdeling Financiële administratie van de NTR op het Mediapark in Hilversum hebben onlangs een mooie prijs gewonnen: ze genoten gisteren van onze heerlijk ontspannen stoelmassages mét maatschappelijke impact door onze slechtziende masseur Charlie.

Bedankt, Zwanette en Larissa, voor de fijne samenwerking en begeleiding van onze masseur!

Over de NTR

De NTR maakt toegankelijke en relevante programma’s voor alle doelgroepen. Van Het Klokhuis tot Andere Tijden, van Het Uur van de Wolf tot Nieuwsuur. Het is een publieke omroep met wettelijke taken, zonder leden en onafhankelijk. De NTR is ontstaan uit een fusie van NPS, Teleac en RVU.

Zij streven ernaar om inspirerende programma’s te maken, die een bijdrage leveren aan de persoonlijke groei van mensen. Dit doen ze vooral op het gebied van (achtergrond)informatie, cultuur en educatie. De NTR heeft een divers programma-aanbod, met oog voor thema’s en doelgroepen die onderbelicht dreigen te blijven. Dat maakt de NTR ‘speciaal voor iedereen’.

De NTR is breed verankerd in de samenleving, o.a. via nauwe samenwerking met tal van maatschappelijke en culturele organisaties. Van het Holland Festival tot het Rijksmuseum, van HandicapNL tot de Nationale Opera. De waarden en taken van de NTR sluiten aan op de prioriteiten van de NPO (journalistiek, drama, documentaires, jeugd, kennis en cultuur). Daarmee staat de NTR in het hart van het publieke bestel.

Meer op de website van de NTR

Stoelmassage Hilversum – Beoordelingen

‘Hartelijk dank voor de stoelmassage bij ons op de afdeling, we waren heel blij met de komst van Charlie!’

Zwanette, Teamleider Financiële administratie NTR

‘Ik hoor ontzettend positieve geluiden om me heen – en zie vooral ook zeer ontspannen collega’s hier op de afdeling. Het was een succes! Dank voor alle organisatie Barry en ook namens mij een compliment voor Charlies professionaliteit en plezierige aanwezigheid.’

Larissa , P&O adviseur NTR