Wist je dat er een sociale onderneming bestaat die zich dagelijks inzet voor een fit en vitaal werkend Nederland? Maak kennis met The Chairmen at Work, opgericht in 2012 door Joost Rigter. Wat hen uniek maakt, is dat al hun masseurs en coaches blind of slechtziend zijn.

Dit verlies van zintuig zorgt ervoor dat zij zeer invoelend zijn en meer focus hebben op de mens die zij masseren of coachen. Door samen te werken met The Chairmen at Work draag je bij aan de inclusieve samenleving van morgen.

Vertrouw blind op The Chairmen at Work: stoelmassages door masseurs met een visuele beperking

Dit artikel stond in Het Ondernemersbelang – in het kader van het thema Vitaliteit per 1 april 2023.

The Chairmen at Work: a touch of inspiration!

The Chairmen at Work is een sociale onderneming, opgericht door Joost Rigter in 2012, en is gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige diensten op het gebied van vitaliteit. Wij zetten ons elke dag in voor een fit en vitaal werkend Nederland!

Dat voelt beter!

Wat ons uniek en bijzonder maakt, is dat alle masseurs en coaches – en alle medewerkers in de backoffice – blind of slechtziend zijn. Door het verlies van een zintuig, zijn onze getalenteerde en enthousiaste masseurs en coaches zeer invoelend en hebben zij meer focus op de mens die zij masseren en/of coachen. Zij leveren zo actief een bijdrage aan vitaliteit op de werkvloer met als resultaat: energieke medewerkers, minder ziekteverzuim en veel positieve aandacht voor jouw medewerkers. Onze masseurs en coaches geven een fris, nieuw perspectief en leren hoe te focussen op mogelijkheden en niet op beperkingen.

Draag bij aan de inclusieve samenleving van morgen!

Door samen te werken met The Chairmen at Work wordt onze masseurs en coaches een mogelijkheid geboden om deel te nemen aan het arbeidsproces. Wij helpen mensen met een visuele beperking daarnaast om zichzelf te ontwikkelen, onder andere door het verzorgen van coaching en opleiding. Wij zorgen dus niet alleen voor werk, maar we helpen onze masseurs óók om zelfstandig te functioneren en – zoveel mogelijk – onafhankelijk te zijn van sociale wet- en regelgeving. Zelfverzekerd en onafhankelijk je werk kunnen doen waar je passie en talent ligt; dat inspireert en geeft veel voldoening!
Totale ontspanning én inspiratie

Een stoelmassage op locatie van The Chairmen at Work staat voor totale ontspanning én inspiratie. Ontdek hoe ook jij kunt denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Na afloop ga je met een opgeladen lijf én geest weer aan het werk!

Ons verhaal

Graag vertellen wij ons verhaal, waarin wij in het kort uitleggen waar The Chairmen at Work voor staat en wat wij doen om bedrijven te inspireren om mee te doen aan de inclusieve samenleving van morgen!