Ingrid Smith – Voedingspsycholoog met een visuele beperking gaf vorige week tijdens de Vitaal Digitaal-week van het Rode Kruis een workshop Voedingspsychologie.

Over de workshop Voedingspsychologie

In deze interactieve workshop wordt stilgestaan bij de – wetenschappelijk onderbouwde – manier waarop voedingsstoffen je stemming, je emoties, je manier van denken en je gedrag beïnvloeden. Onze voedingspsycholoog leert de deelnemers de basisbeginselen over gezonde voeding vanuit wetenschappelijk inzicht, hoe en waarom voeding zo’n grote invloed heeft en manieren om het voedingspatroon te veranderen.

Praktisch, met veel ruimte voor vragen én met een interessante proefoefening om bewuster te eten.

De reacties waren erg positief: “Heel fijn, onzettend bedankt voor alle info!” En: ‘Wat een mooie ervaring om zo bewust te eten!’.

Susanne en Mariska: bedankt voor de goede en professionele organisatie van deze vitaliteitsweek!

Voedingspsychologie Ingrid Smith Blinde Voedingspsycholoog

Over de Vitaliteitsweek

Ieder jaar is er een Nationale Vitaliteitsweek waar er een week lang aandacht is voor Vitaliteit. In 2022 is de Vitaliteitsweek van 19-25 september.

Het doel van de Nationale Vitaliteitsweek is werkend Nederland bewust te maken van het belang van de eigen vitaliteit. Het thema van 2022 is Vitamine Aandacht. Na 2 jaar op afstand en online werken, is aandacht in onze ogen essentieel om vitaal en verbonden te blijven. En daar kunnen we allemaal wel iets extra van gebruiken. Voor jezelf, in je werk, in je team en organisatie.

Ook meer weten over onze workshops? Neem vrijblijvend contact met ons op.