Week van de werkstress is dit jaar van 14 t/m 18 november 2022. Hier vindt u enkele tips om met uw bedrijf mee te doen aan de week van de werkstress en tevens een bedrage te leveren aan een inclusieve samenleving. Dit kan door de blinde en slechtziende masseurs, coaches en trainers in te huren van The Chairmen at Work.

Wilt u als bedrijf ook uw medewerkers mentaal en fysiek sterker maken – overweeg dan een stoelmassage op het werk voor uw medewerkers door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work. Impactvolle massages met een inspirerend verhaal.

Effect van een stoelmassage

Medewerkers belonen met een stoelmassage van 15 minuten zodat ze herboren en opgeladen weer terug naar hun werk kunnen. Wij zien iedere dag dat de stoelmassage in combinatie met het bijzondere verhaal van The Chairmen at Work wonderen kan verrichten. Juist in de week van de werkstress kunt u deze stoelmassages inzetten om een bijdrage te leveren aan een betere wereld.

Over stress

Stress ontstaat niet alleen door werkdruk, ook de privé situatie kan voor stress op het werk zorgen. Men spreekt van stress wanneer overbelasting lang aanhoudt. Dan kan het leiden tot verzuim van medewerkers. Alert zijn op de werkdruk van medewerkers is dus cruciaal in het voorkomen van verzuim. Natuurlijk verdwijnt stress niet alleen met een stoelmassage maar onze blinde en slechtziende masseurs merken steeds weer dat het verhaal, de break in de dag en de ontspannen stoelmassage mensen niet alleen fysiek een beter gevoel geven maar ook de teamgeest, motivatie en inspiratie een boost geven.

Wanneer je een verhaal hoort als dat van oprichter Joost Rigter – hoe hij uit een uitzichtloze situatie zichzelf hervond en ging denken vanuit mogelijkheden ipv beperkingen – merken we steeds meer dat het mensen raakt!

Tips voor uw bedrijf tijdens de week van de werkstress

Neem voor meer informatie contact met ons op!