Een stoelmassage op het werk bij CED in Capelle aan den IJssel (bij Rotterdam) tijdens de Vitaliteitsweek is voor Tom Groos (HR Director) een logische keuze.

Wij kiezen bewust voor de stoelmassages mét maatschappelijke impact van The Chairmen at Work. Alle masseurs hebben een visuele beperking en een sterk ontwikkelde tastzin. Wij willen hiermee de boodschap uitdragen om in mogelijkheden te denken.
The Chairmen at Work is daar een mooi voorbeeld van.
Tom Groos, HR Director CED Europe

Door het aanbieden van stoelmassages op het werk ontvangen onze medewerkers niet alleen een moment van ontspanning, maar zetten wij óók in op preventie van eventuele klachten. De masseurs van The Chairmen at Work zijn professioneel, kundig, betrokken en vriendelijk.

Aline Koppenol, Verzuimregisseur CED Europe
Stoelmassage Op Het Werk Bij CED Capelle Aan De IJssel

Over CED

CED is het toonaangevende Europese platform voor technische verzekeringsdiensten en -oplossingen. Klantgericht, zorgzaam voor mensen en innovatief. Zij bieden deskundige diensten en technische oplossingen om klanten te helpen bij het beheren van claims of grote calamiteiten door innovatieve combinaties van mensen en technologie te leveren. Actief in 4 kernlanden: Nederland, Frankrijk, België en Spanje, met kantoren in 8 andere landen.

In 1971 is CED opgericht door haar klanten. Het samen met hen co-creatie van claimdiensten en oplossingen zit in hun DNA. CED denkt zoals haar klanten, gericht op innovatie, kostenbeheersing en efficiëntie, snelheid en eindklanttevredenheid.

CED geeft om mensen en is meedogenloos gefocust op het creëren van ongeëvenaarde claimervaringen voor de eindklanten, geleverd door zorgzame en competente mensen, ondersteund door technologie. Op basis van feedback van eindgebruikers evalueren ze zichzelf voortdurend. En ze zetten ons in voor een duurzame toekomst.

Een stoelmassage op het werk van de masseurs van The Chairmen at Work past binnen die duurzaamheidsvisie en een inclusieve samenleving.

Meer informatie op de website van CED