Stoelmassage Amsterdam op locatie bij Gilead Sciences in november en december – Massages met impact door de masseurs van The Chairmen at Work.

Na een succesvolle start in het voorjaar verzorgen wij ook in november en december weer heerlijk ontspannen stoelmassages mét maatschappelijke impact voor de medewerkers van Gilead Sciences in Amsterdam. Dit bedrijf werkt al ruim 30 jaar aan een gezondere wereld maar denkt ook aan het welzijn van de eigen medewerkers. Die kunnen genieten van een stoelmassage Amsterdam (op grote hoogte).

Over Gilead Sciences

Gilead Sciences is een biofarmaceutisch bedrijf dat al meer dan drie decennia doorbraken in de geneeskunde nastreeft en realiseert, met als doel een gezondere wereld voor alle mensen te creëren. Het bedrijf zet zich in voor het bevorderen van innovatieve geneesmiddelen ter behandeling en voorkoming van levensbedreigende ziekten. Gilead is actief in 35 landen wereldwijd, met een hoofdkantoor in Foster City, Californië.

Meer informatie op de website van Gilead Sciences.

Saskia en Veronique, bedankt voor de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseurs.

Ook geïnteresseerd in een Stoelmassage op locatie?

De stoelmassages worden gegeven op je eigen gekozen locatie: je werkplek, kantoor of op je event. De precieze locatie bepalen we in overleg. Uiteraard wordt er bij het kiezen van de locatie gekeken of de ruimte genoeg rust biedt om te kunnen ontspannen. Voorkom spanningsklachten, stress, RSI met een stoelmassage op locatie van de masseurs van The Chaimen at Work. Masseurs met een visuele beperking.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!