Stoelmassage Amsterdam bij MJ Hudson

Stoelmassages in Amsterdam bij MJ Hudson Amsterdam – een bedrijf dat zich inzet voor diversiteit en een inclusieve samenleving.

Medewerkers van MJ Hudson in Amsterdam kunnen tijdens een pilot van drie maanden kennismaken met de stoelmassages van onze masseurs Monique en Charlie. Dit past in de visie en strategie van MJ Hudson – die mentale gezondheid en het welzijn van alle medewerkers hoog in het vaandel hebben staan.

Floor, bedankt voor de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseurs.

Over MJ Hudson Amsterdam

MJ Hudson helpt fondsmanagers en beleggers om soepeler te werken en optimaal te presteren, maar dat is nog lang niet het hele verhaal.

Zij hebben een duidelijke visie voor de toekomst nu de sector zich herpositioneert voor een nieuw tijdperk van vermogensbeheer.

Visie

MJ Hudson gelooft in open, toegankelijk en duurzaam vermogensbeheer.

Nu vermogensbeheer een nieuw tijdperk ingaat, krijgt het te maken met hogere eisen. Beleggers (en op hun beurt hun eigen belanghebbenden) willen uitgebreidere, nauwkeurigere en actuelere gegevens over hoe hun beleggingen worden beheerd en de impact die ze hebben. Deze trend is misschien het meest merkbaar in particuliere markten, die in dit opzicht historisch gezien achterbleven bij meer traditionele activaklassen.

MJ Hudson heeft diensten en hulpmiddelen ontwikkeld om fondsbeheerders en beleggers te helpen aan de eisen die aan hen worden gesteld, effectief, efficiënt en zonder onnodige afleiding van de discipline van het genereren van rendement te voldoen.

Inzet voor diversiteit en een inclusieve samenleving

MJ Hudson erkent dat diversiteit zorgt voor goede zaken omdat het meer ideeën, meningen en perspectieven stimuleert.

Zij zetten zich in voor het onderhouden van een professionele, inclusieve omgeving die al onze mensen rekruteert, behoudt, ontwikkelt, beloont en promoot, ongeacht geslacht, ras, nationaliteit, burgerlijke staat, seksuele geaardheid, leeftijd, religie of overtuiging of handicap. Kortom, zij omarmen diversiteit als fundamenteel voor de bevordering van de waarden van het bedrijf en erkennen dat diversiteit en inclusie een onschatbare invloed hebben op MJ Hudson en alles wat zij willen zijn.

Toewijding aan geestelijke gezondheid op het werk

MJ Hudson is toegewijd aan het ondersteunen van de mentale gezondheid en het welzijn van alle medewerkers. Daarom hebben ze de Mental Health at Work Commitment aangenomen en hebben zij een activiteitenprogramma opgesteld om ervoor te zorgen dat iedereen open en eerlijke gesprekken kan voeren over hun welzijn op de werkplek en zich gesteund voelt. Zij zijn toegewijd aan het ondersteunen van de medewerkers om hun potentieel te benutten en op hun best te presteren op het werk.

Een stoelmassage in Amsterdam door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work draagt bij aan de doelstelling van MJ voor een inclusieve samenleving, diversiteit en welzijn voor de medewerkers.