Stoelmassage in Amsterdam bij HqO (voormalige Office App) door The Chairmen at Work – masseurs met een visuele beperking tijdens de well being week van HqO.

Onze masseur Monique (masseur met visuele beperkingen) zorgde voor heerlijk ontspannen stoelmassages voor de medewerkers van HqO.

Over HqO

HqO maakt van de werkplek een menselijke plek. HqO transformeert de manier waarop mensen met elkaar in contact komen en de plekken waar ze werken. Het HqO Workplace Experience Platform en de mobiele app maken het gemakkelijk voor bedrijven en commerciële vastgoedteams om moderne werkplekken te creëren met voorzieningen en diensten van wereldklasse. Actief in meer dan 25 landen, 57% van de Fortune 100 vertrouwt op HqO om hun werkplekervaringen te verbeteren, de werknemerstevredenheid te verbeteren en operationele uitmuntendheid te stimuleren.

Werken bij HqO is zeer aantrekkelijk – niet alleen door de stoelmassages tijdens de wellbeing week maar bij HqO hebben ze het welzijn van haar medewerkers hoog in het vaandel staan met vele voordelen waaronder:

  • Preferred Provider Organisation – PPO
  • Unlimited Paid Time Off – PTO
  • 401K – een spaarplan met belastingvoordelen als stimulans om te investeren voor pensioen
  • Flexible Workplace Policy
  • Vision & Dental care
  • Commuter benefits
  • Free Library & Education courses

De massages van The Chairman at Work waren onderdeel van onze wellbeing week, waarbij wij als HqO onze medewerkers een moment van ontspanning aan wilden bieden door middel van een massage. Hier zijn we absoluut in geslaagd: het is door onze werknemers als zeer positief ontvangen! Dit in combinatie met de missie van The Chairman at Work maakte het een geslaagd onderdeel van onze wellbeing week.

Joël Pattij, Head of Implementation HqO