Een stoelmassage op het werk bij de medewerkers van Driessen Groep in Helmond die iedere dag werken aan werkgeluk! Deze keer mochten de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work meewerken aan het werkgeluk van de Driessen Groep Medewerkers!

Over Driessen Groep

Stoelmassage Op Het Werk Bij Driessen Groep HelmondDriessen maakt werkgeluk mogelijk bij haar klanten en ook bij haar medewerkers. Zij ademt werkgeluk. Niet omdat het een hype is, maar omdat ze ervan overtuigd zijn dat de maatschappij gelukkiger wordt als de medewerkers dat zijn.

Driessen zorgt voor mens & werk in de publieke sector. Bij Driessen Groep maken ze werkgeluk mogelijk voor zoveel mogelijk mensen en organisaties in de publieke sector. Om dat te bereiken ondersteunt Driessen bedrijven bij alle mogelijke uitdagingen in het domein van mens en werk. Zij zijn er voor organisaties in de zorg, het onderwijs en de overheid en de mensen die daar (willen) werken. Zo zorgen zij al bijna 30 jaar voor de mensen die iedere dag zorgen voor onze maatschappij.

Its My Life™ | Fitcoins®

Door actief te bewegen ontvangen medewerkers van Driessen Groep Fitcoins, een initiatief van Its My Life™ | Fitcoins®.

Fleur Verhoeven van Driessen Helmond over de Its My Life app: “It’s My Life paste voor ons perfect bij meerdere thema’s waarmee wij vanuit onze HR-afdeling al bezig waren. Werkgeluk is onze belangrijkste pijler en vitaliteit is daar weer een belangrijk onderdeel van. De meeste collega’s binnen Driessen Groep hebben zittend werk. Ze brengen veel tijd door achter de laptop, met als gevolg (te) weinig beweging. Daar wilden we verandering in brengen. We zijn altijd opzoek naar nieuwe impulsen en innovaties om onze medewerkers gelukkig en gezond te houden. Het gezonde gedrag van onze collega’s te belonen met Fitcoins sluit daarom naadloos aan bij onze visie en uitdaging. De opkomst van COVID-19 vormde hierin bovendien een katalysator. Met de app stellen we onze medewerkers zelf in staat om vanuit thuis mee te doen, individueel, maar toch samen. Samenkomen voor sportlessen of een marathon zat er niet in, maar dit alternatief is zeker zo effectief.”

Fitcoins voor een onspannen stoelmassage

Deze Fitcoins kunnen zij onder andere inwisselen voor onze heerlijk ontspannen stoelmassages mét maatschappelijke impact.
De stoelmassages werden ook deze keer weer verzorgd door onze masseur Tonny.

Joey, Yara en Fleur, bedankt voor de prettige samenwerking en de begeleiding van onze masseur.