Stoelmassage op locatie bij Buitenplek Más Mik voor medewerkers Andersom door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work.
Andersom, een team van gepassioneerde professionals dat organisaties helpt bij het zetten van de volgende stap bij digitalisering, dienstverlening en organisatieontwikkeling, komt één keer per maand fysiek samen voor ontmoeting, kennisuitwisseling en overleg.
Afgelopen vrijdag – 14 oktober 2022 – verzorgde onze masseur Charlie parallel aan het werkoverleg op de locatie Buitenplek Más Mik heerlijk ontspannen stoelmassages!
De reacties waren zó enthousiast dat ze voor het volgende werkoverleg weer gebruik maken van onze stoelmassages mét maatschappelijke impact!
Dion, Daisy en Leon: bedankt voor de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseur!

Andersom: “Iedere maand komen we met de collega’s bij elkaar voor kennisuitwisseling, ontmoeting en verbinding. (werk)Plezier hoort daar natuurlijk ook bij! Vorig jaar hebben we daarom het Ministerie van Werkplezier opgericht. Zo geven wij zelf invulling aan onze kernwaarde ‘plezier’.

Afgelopen vrijdag was er, naast de inhoudelijke onderwerpen zoals ‘hoe doen we dat bij Andersom’ en de ontwikkelingen in de branche, tussendoor voor iedereen een moment van ontspanning in de massagestoel van The Chairman at Work. Zij werken met professionele masseurs met een visuele beperking, dat inspireert ons in te denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. Een geslaagde dag, waarbij iedereen vol kennis én ontspannen naar huis ging!”

Stoelmassage Andersom 14 oktober 2022

Over Andersom

Andersom, een team van gepassioneerde professionals, help organisaties bij het zetten van de volgende stap. Door mensen te verbinden en te enthousiasmeren, brengen ze woningcorporaties in beweging. Vooruitgang boeken, dat is wat hun drijft. Zij maken organisaties slimmer, leuker en efficiënter.

Andersom biedt ondersteuning op het gebied van

  • Organisatieontwikkeling
  • Digitalisering
  • Gastvrijheid & klantgerichtheid

De klantbeloften van Andersom zijn:

  • De mens op één
  • Het resultaat telt
  • Vol energie
  • We spreken jouw taal
Stoelmassage in Sint Oedenrode bij Andersom