Stoelmassage op het werk bij MCI Amsterdam door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work. Massages met impact!

Vorige week verzorgden onze masseurs Jeanet en Charlie heerlijk ontspannende stoelmassages op de werkplek tijdens een feestelijke bijeenkomst van MCI in Amsterdam, een wereldwijd opererend engagement- en marketingbureau.

Over MCI

MCI biedt we een breed scala aan diensten, waaronder digitale marketing en influencer marketing. MCI heeft 60 kantoren in 31 landen en mer dan 30 jaar ervaring. MCI bestaat sinds 1987 en gelooft sterk in de kracht van het opbouwen van een gemeenschap en helpen ze merken, verenigingen en non-profitorganisaties hun uitdagingen op te lossen door middel van de kernexpertise van MCI.
“Wij helpen onze klanten om hun publiek te betrekken. Samen onvergetelijke ervaringen creëren, strategieën ontwerpen en creatief zijn om hun organisatiegroei te ondersteunen.”

Meer informatie op de website van MCI

MCI medewerkers over de stoelmassage op het werk

De medewerkers waren erg enthousiast en wij ontvingen mooie feedback: ‘I really enjoyed it and the masseur really knew what he was doing. Finding the right spots for attention. I felt much more relaxed afterwards!’

Nicole en team: bedankt voor de fijne samenwerking en de begeleiding van onze masseurs!