The masseurs van The Chairmen at Work verzorgden – in het kader van het landelijke KPN event ‘Happy & Healthy 2023’ met iedere dag een ander thema om 2023 gezond te starten – door heel Nederland stoelmassages voor medewerkers van KPN.

KPN Happy & Healthy 2023

Drie weken lang een event vol workshops, inspiratie sessies en masterclasses. Iedere dag een ander thema om 2023 gezond te starten.

Van geluksmomenten sparen tot minder zitten, van werken als een atleet tot slaap & herstel, van een foodquiz tot vitaal leiderschap, van ademhalen tot mentale veerkracht en ga zo nog maar even door. Daarnaast hebben we op verschillende locaties stoelmassages aangeboden – gegeven door blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work – voor de nodige ontspanning en hebben Mitchel Verdonk en Kees Visser onze collega’s meegenomen in hoe werken aan je ontwikkeling bij kan dragen aan een vitaal leven.

Bij KPN geloven we namelijk dat focussen op het welzijn van onze collega’s zal leiden tot gezonde en gelukkige medewerkers die goed in vel zitten en met energie hun werk kunnen doen.

Massages met impact door The Chairmen at Work

Van Groningen tot Maastricht en van Enschede tot Rotterdam genoten medewerkers op negen locaties zichtbaar van onze heerlijk ontspannende stoelmassages mét maatschappelijke impact!

Wij ontvingen zoveel mooie en dankbare reacties!
‘Complimenten voor de masseur! Uiterst professioneel, een fijne massage en bovenal een masseur die het écht leuk maakt. Top!’

Sabine Olthuis en team: bedankt voor de bijzonder fijne samenwerking en de goede organisatie!