Stoelmassage Utrecht

Stoelmassage Utrecht bij Tulp Hypotheken door slechtziende masseur Barry van The Chairmen at Work – massages met impact voor een vitale en inclusieve samenleving. Het hele team van Tulp Group kreeg op 20 juni 2023  op kantoor een boost in vitaliteit. De stoelmassages van The Chairmen at Work zijn ontspannend en geven extra energie. Uitgevoerd door een team dat bestaat uit professionals met een visuele beperking.

Tulp Hypotheken uit Utrecht is een hypotheekverstrekker voor de Nederlandse markt. Zij werken samen met financieel adviseurs die zich richten op jou. Zodat zij zich kunnen richten op het samenstellen van een glasheldere hypotheek. Tegen een scherpe rente en met uitstekende voorwaarden. Voor de klant!

Belonen en waarderen van medewerkers

Je kunt natuurlijk medewerkers belonen middels een financiële vergoeding, extra vakantiedagen, een teamuitje of het aanbieden van trainingen en cursussen. Een andere manier van het uiten van je waardering kan een stoelmassage zijn om de vitaliteit te verhogen (zowel fysiek als mentaal) en de stress te reduceren. Dat zijn de massages van The Chairmen at Work.

Ook geïnteresseerd om de vitaliteit van je medewerkers te verhogen? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan over de stoelmassages op locatie van The Chairmen at Work.