Stoelmassage Utrecht bij The Human Network door de blinde en slechtziende masseurs van The Chairmen at Work op 7 juni 2023. 3 Masseurs verzorgden de hele dag stoelmassages voor de medewerkers op het kantoor in Utrecht.

Frans van As – Business Manager bij QoppoConsul – deelde deze foto met de tekst: Heerlijke stoelmassage gehad vandaag in Utrecht. The Human Network bedankt voor het faciliteren en uiteraard Jennifer van The Chairmen at Work.

Wat doet The Human Network?

The Human Network Group, gevestigd in Utrecht, is een platform van 18 gespecialiseerde bedrijven waar ruim 450 top interim professionals werken. De onderneming biedt haar mensen een aantrekkelijke en uitdagende werkomgeving waarbij wordt gestreefd naar de hoogst mogelijke medewerkers- en klanttevredenheid.

The Human Network geeft topexperts de ruimte om zich te ontwikkelen in hun vakgebied en om klanten te ondersteunen bij specialistische advies- en capaciteitsvraagstukken. Zij werken vanuit een eigen visie en geloven in specialisatie en autonomie. Door mensen en bedrijfsonderdelen veel ruimte te geven krijgen ze meer energie en kunnen ze zich beter richten op datgene waar het allemaal om draait: de klant verder helpen door inzet van expertise gecombineerd met ondernemerschap.

The Human Netwerk Group kent diverse specialisaties waaronder business intelligence experts, .Net & Java specialisten maar ook case managers om verzuim terug te dringen, interim onderwijskundigen en HR-professionals.

Meer informatie op de website van The Human Network