De sociale onderneming Vanhulley vierde op 10 juni haar 10-jarig bestaan bij EM2 in Groningen. Vanhulley heeft net als The Chairmen at Work ten doel om mensen met afstand tot de arbeidsmarkt te helpen zelfstandig te worden – voor een inclusieve samenleving! De masseurs van The Chairmen waren tijdens het event actief met stoelmassages voor een genodigden van het jubileumsfeest.

Een inclusieve samenleving is een samenleving waarin alle individuen, ongeacht hun achtergrond, geslacht, etniciteit, leeftijd, beperkingen, seksuele geaardheid of andere kenmerken, gelijke kansen, rechten en respect ervaren. Het draait om het creëren van een omgeving waarin diversiteit wordt gewaardeerd, gerespecteerd en gevierd.

Over Van Hulley

Vanhulley biedt een werk-leertraject voor vrouwen in Groningen en Goirle. Niet zomaar vrouwen, maar vrouwen die dolgraag een kans willen om serieuze stappen te zetten richting een betere toekomst. Een toekomst waarin zij zoveel mogelijk zelfstandig en financieel onafhankelijk zijn, een goed rolmodel voor hun kinderen zijn en over een sociaal netwerk beschikken waarmee zij zich ook verbonden en onderdeel van de gemeenschap voelen.

Over het 10-jarig feest

Wat begon met ‘zomaar een gek idee’ om van je versleten overhemd een boxershort te maken, is in 10 jaar uitgegroeid tot een bedrijf dat mooier is geworden dan Van Hulley ooit had kunnen bedenken. Dat was de reden voor een spetterend zomerfeest met als thema DOE GEWOON ANDERS. Op zaterdag 10 juni 2023 in Groningen.

Een van de gastsprekers was niemand minder dan Marieke Eyskoot, onder andere bekend van het programma Binnenstebuiten.
Marieke is duurzaamheidsexpert, spreker, presentator, schrijver en consultant. Al ruim 20 jaar deelt ze tips en tricks over hoe je kan bijdragen aan een groene en eerlijke planeet.Tijdens het 10-jarig jubileum ging ze in gesprek met één van onze vrouwen. Ook Joost Rigter – oprichter van The Chairmen at Work was gastspreker op het jubileum feest met zijn inspirerende verhaal over een inclusieve samenleving.
VanHulley 10 Jaar