Nieuws

Nieuwe masseur Barry Harms

Per mei 2019 hebben we onze nieuwe masseur Barry Harms mogen verwelkomen in het team. Barry heeft de afgelopen maanden al mooie opdrachten namens The Chairmen at Work gedaan, onder andere voor Triodos Bank op Paleis Soestdijk en bij het AMC. We hopen dat er nog velen zullen volgend. Welkom Barry!

Op pad met masseur Charlie

Vitaliteit bij Roche Nederland

We zijn heel trots op onze jarenlange samenwerking met Roche Nederland B.V. Bij Roche wordt veel aandacht besteed aan vitaliteit van medewerkers en daarom verzorgt onze masseur #Charlie er wekelijks met veel plezier ontspannende stoelmassages. In dit interview lees je meer over Charlie en zijn talent als stoelmasseur.

Wil je meer weten over The Chairmen at Work? Neem contact met joost@thechairmenatwork.com

Op pad met masseur Joost

Massage 2.0 bij SAS Nederland

SAS Nederland is een bedrijf dat niet alleen opvalt door het leveren van hoogwaardige bedrijfssoftware. Ze gaan heel wat verder. De focus op kwaliteit zie je terug in alles wat dit bedrijf doet en uitstraalt. Zo is er veel aandacht voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen met onder andere acties voor de Voedselbank. Verder won SAS ‘De Beste bedrijfskantine’ verkiezing van NRC Next in 2014 en werd al meerdere keren uitgeroepen tot een ‘Great Place to Work‘.

Niet zo heel gek dus dat juist SAS in aanraking kwam met sociaal ondernemer Joost Rigter. Ze hoorden over zijn initiatief van The Chairmen at Work en niet veel later waren de tweewekelijkse stoelmassages voor de medewerkers van SAS een feit.

Eddie Uittenbogaard is Hospitality Manager bij SAS Nederland en vindt het een geweldig initiatief:

“Tevreden medewerkers zorgen voor tevreden klanten. Mensen vinden het fijn even te kunnen ontspannen. Joost Kind komt om de week op donderdag en de massages zijn altijd volgeboekt. Hij had het meteen door toen ik een gevoelige arm had. Echt fantastisch hoeveel extra gevoel een slechtziende als Joost in zijn massages legt. We kunnen al niet meer zonder hem: Massage 2.0!”

A Great Place to Work, dat geldt zeker ook voor onze Chairmen at Work. Joost Kind werkt niet alleen in zijn eigen holistische massagepraktijk De Hele Mens, hij werkt ook graag voor The Chairmen at Work en zeker bij SAS. Joost: “Ik word bij het station afgehaald in een elektrische auto, goed begeleid in het pand door Hospitality, alles staat klaar in de ruimte waar ik masseer en krijg altijd een fantastische lunch.”

“Masseren is een mooie manier van contact maken. Door te voelen in plaats van praten. Mensen vinden het echt fijn even het werk ‘te vergeten’, een moment voor zichzelf te hebben en te kunnen ontspannen. En ze vinden het prettig dat hun werkgever de stoelmassages aanbiedt. Ik voel soms dingen die mensen niet eens hoeven te vertellen, ik geef advies en soms oefeningen mee. En wat ze wel vertellen daarover praat ik niet: dat is beroepsgeheim”, aldus Joost Kind.

Oprichter Joost Rigter te gast bij Koffietijd

Steeds meer mensen ontdekken The Chairmen. Op 23 september 2014 was oprichter Joost Rigter te gast bij Quinty Trustfull en Pernille La Lau in RTL Koffietijd. Op uitnodiging van het tv-programma neemt hij plaats aan tafel en maakt hij met zijn enthousiasme indruk op presentatrices Quinty Trustfull en Pernille La Lau. Masseur Steven heeft Pernille laten merken hoe prettig een goede stoelmassage kan zijn.

Ook voor oprichter Joost Rigter een bijzondere ervaring: ‘Na afloop van de opname zat het team van Koffietijd boordevol energie. We merkten hier weer eens hoeveel impact ons verhaal had op de mensen die Koffietijd maken. Dat geeft ons weer verse energie om op het ingeslagen pad door te gaan. Al met al een geweldige ochtend dus in de Villa van Koffietijd.”

Oprichter The Chairmen at work Joost Rigter bij Koffietijd

Bekijk